Článek

Postavy

11.09.2011 16:44 - Timmynka - komentáře (0)

Dr. Cal Lightman rozpozná pravdu analýzou obličeje, těla, hlasu a řeči. Když někdo krčí rameny, otáčí rukou nebo zvětšuje spodní ret, Lightman ví, že lže. Analýzou výrazů obličeje může číst pocity – od skryté zášti k sexuální přitažlivost až k žárlivosti. Ale jak Lightman dobře ví, jeho vědecké schopnosti jsou zároveň požehnáním i prokletím v jeho osobním životě, kde rodina a přátelé klamou ostatní tak snadno jako kriminálníci a cizinci.

Dr. Gillian Foster je talentovaná psycholožka a Lightmanova kolegyně, která vnáší do spolupráce nadhled, zatímco se Lightman soustředí na detaily. Potřebuje její pomoc při pochopení lidského chování.

Eli Loker je Lightmanův hlavní vyšetřovatel, který je znepokojen sklonem lidí lhát. Rozhodl se praktikovat to, čemu on říká „radikální upřímnost“. Vždy řekne to, co si myslí a často za to zaplatí.

Ria Torres je nejnovější člen agentury a jedna z mála předurčených lidí na poli odhalení klamu a podvodů. Umí číst v lidech, což z ní dělá nepostradatelou část týmu.

Ben Reynolds FBI agent, který pomáhá Lightman Group při jejich vyšetřování

Přidej komentář

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře

Zatím žádné komentáře